Hytera BD615

BD615 är den bästa IP66 klassificerade radion som finns tillgänglig på marknaden idag. Den ärver den utmärkta prestandan från den numera utgående analoga TC6-serien från Hytera, vilket ger användaren  en högklassig och professionell kommunikation som är lättmanövrerad och extremt pålitlig.

Mer detaljer

Mer information

Hytera har lanserat en ny robust komradio som är idealisk för företag som arbetar i tuffa eller bullriga miljöer som byggindustrin, logistik, transport, säkerhet och tillverkning. Hytera har omdefinierat affärsradion med BD615 genom att införliva den senaste digitala tekniken och genom att utveckla en lättmanövrerad, robust och pålitlig radio designad efter kundernas behov.

Hytera BD615 är den digitala efterföljaren till Hyteras framgångsrika TC6-serie av analoga enheter. BD615 har en innovativ design som ger bättre prestanda än traditionella analoga radioapparater. Den erbjuder utmärkt mottagning, vilket gör att enheten kan upprätthålla en stabil anslutning för pålitlig, störningsfri kommunikation - vilket förbättrar och förstärker upptagningsområdet/täckningsområdet.

Hytera BD615 (DMR) kommer i en sober, iögonfallande tvåfärgsdesign. Den är både robust och hållbar, eftersom den har testats för att uppfylla Military Standards 810 G, inklusive ett starkt motstånd mot temperaturchock och vibrationshantering. BD615 är också IP66-certifierad för damm- och vattentäthet. Radion fungerar inom ett temperatur spann på  -30℃ till +60℃ - vilket garanterar pålitlig prestanda i en mängd olika miljöer.

Snabb och effektiv kommunikation är avgörande för att alla företag ska fungera smidigt. Hytera BD615 kan förbättra drifteffektiviteten, öka produktiviteten och öka användarsäkerheten. Hytera BD615 har ett starkt och klart ljud för säkerställa att viktiga meddelanden är lätta att höra och förstå.

Hytera har utrustat BD615 med sin senaste digitala kodnings- och felkorrigeringsteknik för att undvika signalstörningar och leverera en tydlig ljudkvalitet. Detta gör att den mänskliga rösten kan sändas tydligt och utan förvrängande bakgrundsljud, även över långa avstånd.

Dessutom stöder BD615 både analoga och digitala lägen, så användare kan enkelt växla mellan de två om digital- och analog teknik används. DMR-signaleringen möjliggör gruppsamtal.

Det är viktigt att man kan lita på att BD615 håller under ett långt skift. Hytera har valt ett 1500mAh litiumbatteri, som fungerar i digitalt läge i upp till 16 timmar baserat på 5-5-90 arbetscykeln. Om ett 2000mAh batteri används kan enheten stödja upp till 22 timmars samtalstid i digitalt läge.

Radion är enkel och lätt att använda. Tryck-och-talk-knappen är lätt att hitta och använda, liksom kanalratten som stöder 16 kanaler. En LED-indikator visar radions mottagnings- och sändningsstatus som grönt ljus och rött ljus. Enheten har en programmerbar knapp så att ytterligare funktioner kan läggas till. Ljudjacket stöder en mängd olika hörlurar och fjärrhögtalarmikrofoner.

Hytera förstår sina kunders affärskritiska kommunikationskrav. BD615-radion ger hög prestanda i kombination med ett enkelt användargränssnitt för att säkerställa att slutanvändare snabbt kan ta tag i enheten. Denna robusta men ändå lätta radio erbjuder pålitlig, omedelbar kommunikation vilket gör den till det perfekta valet för företag - en radio som gör skillnad i vardagen.

Tekniska specifikationer:
Frekvensområde: VHF 136-174 och UHF 400-470 MHz.
Antal kanaler: 48
Antal kanalzoner: 3
Kanalavstånd: 25/12.5 KHz.
Storlek (bxhxd): 54 × 108 × 29 mm.
Vikt inkl. batteri: 240g.
Batterikapacitet: 1500 mAh Litium-Ion.

Hytera BD615 levereras med antenn, batteri, laddare, bältesclips och manual.

10 andra produkter i samma kategori:

Nerladdning