Zodiac har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och står för produkter som ska genomsyras av kvalitet, funktionalitet och användarvänlighet.

Zodiac blev snabbt ett välkänt och omtyckt varumärke när fler och fler upptäckte den höga kvaliteten och utförandet av våra produkter.

Vi har varit lyhörda och lyssnat på marknaden för att sedan ta fram produkter som är utvecklade efter det klimat och krav vi har här i Skandinavien.

Zodiac är ursprungligen svenskt men är sedan 1999 ett dotterbolag till Zodiac Norge A/S. Vi utvecklar egna produkter samt distribuerar andra varumärken såsom Hytera, 3MPeltor och Isotunes, allt efter kundernas behov.

Vi arbetar mot en bred målgrupp då väldigt många använder komradio i sin vardag men ett stort fokus är mot bygg & entreprenad, bevakning/säkerhet, transportsektorn samt landets jägare.

Vi kan erbjuda yrkesradioanvändare en helhetslösning med fokus på  hög säkerhet, kostnadseffektivitet, kvalitet och funktionalitet - våra produkter ska förenkla vardagen för våra användare och öka deras effektivitet. 

Vi säljer våra produkter och tjänster via ett brett utbud återförsäljare runt om i landet.