3M Peltor WS ProTac XPI

Ett headset för anslutning med Bluetooth, utrustad med nivåberoende mikrofoner för att fånga upp omgivningsljud. Få en ökad situationsmedvetenhet och möjlighet att kommunicera med kollegor på nära håll i bullriga miljöer.

Mer detaljer

Mer information

3M PELTOR WS ProTac XPI är ett nivåberoende hörselskydd med hjässbygel. Detta headset passar för anslutning med Bluetooth eller via FLX2-ingång och är utrustat med nivåberoende mikrofon för att fånga upp omgivningsljud för en ökad situationsmedvetenhet och möjlighet att kommunicera med kollegor på nära håll i bullriga miljöer. Detta utan att riskera att skada hörseln.

3M PELTOR WS ProTac XPI har en Bluetooth-anslutning för smidig anslutning till enheter med Bluetooth-funktion.

Nivåberoende headset och PTL
Headsetet är utrustat med nivåberoende mikrofoner för att fånga upp omgivningsljud. Nivåberoende mikrofoner bidrar till ökad situationsmedvetenhet och möjlighet att kommunicera med kollegor på nära håll i bullriga miljöer utan att riskera att skada hörseln.

Hörselskydden ger skydd mot tillfälliga ljud eller ständigt buller. När den nivåberoende funktionen vrids ner eller till och med stängs av kan du använda PTL (Push-to-listen), för att höra omgivningsljud vid tillfällen när du behöver höja din situationsmedvetenhet. Tryck på valfri knapp för att återgå från omgivningsljud till önskad inställning.

Flexibel anslutning med Bluetooth Multipoint och FLX2
Bluetooth Multipoint-anslutning för att ansluta till upp till två externa Bluetooth-enheter samtidigt till dina 3M PELTOR WS ProTac XPI. Denna modell ger dig också möjlighet att ansluta via FLX2-ingång för en extra, enkel och pålitlig kabelanslutning av en icke-Bluetooth-aktiverad 2-vägsradio (extern sladd köpes separat).

Tuffa och bullriga miljöer
Hörselskyddet WS ProTac XPI lämpar sig för användning i tuffa miljöer. De bekväma hjässbyglarna är gjorda för användning under längre tid och med de gula kåporna så syns du tydligt under tuffa förhållanden. Du hörs även väl med den IP68-klassade och bullerreducerande mikrofonen som har optimerad prestanda för bullriga miljöer.

Egenskaper

 • Nivåberoende egenskaper släpper igenom omgivningsljud
 • Smidig anslutning med Bluetooth Multipoint som kan ansluta till upp till två externa enheter samtidigt
 • IP68-klassad bullerreducerande bommikrofon
 • Push-to-listen för enkel aktivering av den nivåberoende funktionen
 • Klar gul färg för hög synlighet under tuffa förhållanden
 • VOX för handsfree hantering i bullriga miljöer
 • Hörselskydd i en bredare modell lämplig för användning i en mycket bullrig miljö
 • EN352-1:2002, Dämpning SNR - 31dB
 • Automatiskt avstängning efter 4 timmar för att spara på batterierna, och med en total drifttid upp till 45 timmar med de inkluderade batterierna
 • Med FLX2-ingång som extra funktion

Leveransomfattning

 • 2 st AA batterier (ej laddningsbara)
 • 1 st Användarmanual
 • Med FLX2-ingång

Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Tekniska data:
Arbetstemperatur-20°C till +50°C
Driftstid45 h med AA-batterier
Bluetooth, version4.2+EDR
Frekvens2400-2483.5 MHz
Vikt373g (Med HY80: 432g)

30 andra produkter i samma kategori:

Nerladdning