Hytera SC580

49287

Hytera bodycam SC580 är en smart 4G-kroppskamera som fångar och strömmar videor, ljud och foton från fältet till kommandocentralen över mobilnätet eller WLAN. Med en vikt på bara 158 g kan poliser bekvämt hålla den i handen eller bära uniformen hela dagen utan att behöva behöva någon börda. SC580 är utrustad med ett 3200 mAh batteri som sträcker sig ett helt skift och längre. 

Mer detaljer

Mer information

Inspelning före händelse gör att body kameran automatiskt kan spela in video och ljud upp till 120 sekunder innan en inspelning aktiveras manuellt. Det säkerställer att viktiga händelser fångas och spelas in så kompletta som möjligt – även innan du trycker på inspelningsknappen, särskilt när scenen utspelar sig flyktigt.

Med Hytera PTToC-applikationen fungerar Hytera bodycam multifunktionellt som en PoC-radio och gör det möjligt för poliser att omedelbart kommunicera över teamet med ett enda tryck på PTT-knappen. Dess dubbla mikrofoner, tillsammans med brusreduceringsalgoritmen, gör att SC580 kan leverera kristallklart ljud i bullriga miljöer.

30 andra produkter i samma kategori: